Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Şehit İdris Meydan Anadolu Lisesi

Telefon : 05541200720
Belgegeçer : 04323712020
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://sehitidrismeydanal.meb.k12.tr
Adres : KOCAPINAR MAH. CUMHURİYET 2 CAD. KOCATEPE ÇOK PROGRAMLI LİSE BLOK NO 2 ERCİŞ / VAN
VİZYON : Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yaparak, çağın gereklerine göre en kaliteliyi üretecek nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin akla,bilime ve tekniğe dayalı eğitim ortamında ilgi,istek ve yetenekleri doğrultusunda eğitim aldığı ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevrede, bölgede ve ülkede "model okul" olmaktadır.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin amaçlarına uygun olarak, toplumsal mutluluğun ve kalkınmanın anahtarı konumunda olan nitelikli insan gücü yetiştirilmesinde; Türk Milletinin çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, seçkin bir ortağı olmasına; aklın ve bilimin ışığında, vermiş olduğumuz hizmet alanında ülkemizin kalkınması ve çağdaş dünyada hak ettiği yeri alması için öğrencilerimizi topluma yararlı bir birey olarak, en iyi şekilde yetiştirye katkıda bulunmak.
BAŞARILAR : Okulumuz bulunduğu bölge itibarıyla başarıları ile hizmet vermektedir 2015-2016 döneminde 18 2016 ve 2017 döneminde 20 öğrenciyi üniversiteye yerleştirmiştir. Bu sayılar mezun etiğimiz öğrenci sayısına göre yüzde eli başarı oranını göstermektedir. Okulumuzda YGS ve LYS sıralamasında ilk yirmi bine giren öğrencilerimiz bu başarının kanıtıdır.

Öğretmen :18
Öğrenci :202
Derslik :7
Atölye-İşlik :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1719
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler : 08.00 - 15.10
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE - ALMANCA
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Erciş-Kocapınar arası belediye otobüsleriyle ulaşım sağlanabilmektedir. Ayrıca köy içi dolmuşlarla da ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : VAN/Erciş Kocapınar Kasabası
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 110 km uzaklıktadır. İlçeye olan uzaklığı 17 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :